Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2748 > 5 minute Nr. 2748 de marti, 31 iulie 2007  
 

Supliment saptamanal de fotbal, numarul 1

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Un sigur candidat la funcţia de director economic

articol de: (C.R.)
La Spitalul Judeţean, funcţia de director financiar contabil, plătită lunar cu un salariu de peste 50 de milioane de lei vechi, nu are decīt un singur candidat, adică pe Gabriela Neagu, care ocupă şi īn prezent funcţia respectivă, dar fără concurs. De-a lungul timpului, Spitalul Judeţean a fost implicat īntr-o serie de scandaluri legate de activitatea economică, cele mai elocvente exemple fiind situaţiile recente, īn care pacienţii au mīncat la micul dejun mămăligă cu ceai, rezultat şi al unei activităţi economice deficitare, nu numai al unui management lipsit de inspiraţie.
Īn mai multe rīnduri, Gabriela Neagu a fost suspectată că apără interesele unor agenţi economici care vor să menţină relaţii comerciale cu Spitalul Judeţean, īn frunte cu naşul său, Ion Mărunţiş, proprietarul lanţului de magazine "Comfortuna".

 

COMENTARII

kiki:
De unde acest noroc
Stirile proaste se vand cel mai bine - principul "SANSA". Oare de unde a inventat CR salriul de "peste 50 milioane". Ea nu e proasta, ci doar escroaca, sperand ca gaseste suficienti prosti sa-i cumpere ziarul cu stiri "bomba".
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU