Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2719 > 5 minute Nr. 2719 de joi, 28 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai împreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

5 Minute

Flagrant la Depou
Pe data de 24 spre 25 iunie, angajați ai Poliției Comunitare și Poliției Transporturilor Feroviare au organizat un flagrant, care s-a soldat cu depistarea cetățeanului Cordonașu Dorin, în timp ce, cu ajutorul a trei bare de oțel și o rangă de fier, desfăcea componente ale vagoanelor garate în Depoul C. F. R. Suspectul a fost reținut și imobilizat de către patrula mixtă și a fost predat organelor poliției pentru anchetă. (F.Z.)


Tabără de lucru
Asociația "Salvați Copiii din România" organizează la Monteoru tabăra națională de lucru pe tema " Drepturile Copilului ", la care vor parti­cipa 120 de copii și tineri cu vîrste de pînă la 25 de ani, din 13 județe ale țării. Participanții sînt copii refugiați, cu dezabilități, seropozitivi sau victime ale exploatării prin muncă. La tabără copiii vor dezbate teme referitoare la drepturile copiilor și ce înseamnă a fi un cetățean european. (F.Z.)


Prezentare de proiect
În ședința ordinară de mîine a Consiliului Local Municipal, societatea "Elcar Gid" va prezenta proiectul de reabilitare a patinoarului din municipiul Buzău. Pre­zen­ta­rea proiectului va fi însoțită de o serie de solicitări adre­sate CLM Buzău, pentru extinderea suprafeței primite în administrare. (F.A.P.)


Acțiune antidrog
Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog a organizat în urmă cu două zile o acțiune antidrog în Piața Dacia, Parcul Tineretului și Ștrand, acțiune care a constat în distribuirea de materiale informative cu tema­tică antidrog. Cu aceeași ocazie s-au organizat întreceri sportive și s-au vizionat pelicule cu același subiect la cinematograful în aer liber din Parcul Tineretului. (F.A.P.)


Credit pentru datorii
Banca Românească oferă Întreprinderilor Mici și Mijlocii creditul "Suport Activ", destinat special refinanțării datoriilor către furnizori sau către bugetul consolidat al statului. Cum plata datoriilor crește reputația firmei pe piață, scade riscul de a intra în litigii și ajută la stabilirea de parteneriate solide cu furnizorii, agenții economici au la dispoziție acum creditul "Suport Activ" pentru a evita situațiile neplăcute de a avea datorii. (G.S.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU