Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2702 > 5 minute Nr. 2702 de vineri, 8 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Mai puţini bani

Mai puţini bani
Primăria municipiului Buzău a primit cea mai mică sumă din bugetul de stat, de pīnă acum, pentru echilibrarea bugetului local. Dacă pīnă acum negocierile aprinse cu Consiliul Judeţean Buzău aduceau īn bugetul local īntre 10 şi 15 miliarde de lei, īn acest an, cīnd īmpărţirea sumelor a fost făcută de Direcţia de Finanţe, municipiul Buzău a primit doar 6 miliarde de lei.
(F.A.P.)

Luaţi Vila Albatros!
Ministerul Culturii a solicitat primăriei să grăbească demersurile prevăzute de lege pentru preluarea īn proprietate a Vilei Albatros, din Complexul Marghiloman. Adresa a fost transmisă īn plan local zilele trecute şi face trimitere şi la prefectură, care la rīndul său va trebui să solicite la centru iniţierea unui proiect de hotărīre de guvern īn acest sens.
(F.A.P.)

Modernizare pe sărite
Investiţia programată de primărie īn modernizarea Pieţei Dorobanţi va fi realizată numai pe suprafeţele de teren care nu fac obiectul litigiilor īn instanţă, pe Legea 10, după cum a ţinut să sublinieze viceprimarul George Florea la conferinţa de presă organizată ieri la primărie.
(G.S.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU