Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2701 > 5 minute Nr. 2701 de joi, 7 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Sistem informatic nou

Sistem informatic nou

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate va fi inclusă īn perioada imediat următoare īntr-un program de implementare a unui sistem unic informatic, care se găseşte şi la nivelul celorlalte case judeţene din ţară. O echipă de la "Hewlett Packard" se va afla la Buzău, pentru a implementa sistemul, care va deveni funcţional de la 1 octombrie.
(C.R.)

Īn casă nouă
Comisariatul Gărzii de Mediu Buzău īşi va desfăşura activitatea īntr-o nouă locaţie, aflată pe bulevardul Nicolae Titulescu, de vineri, cu o săptămīnă mai devreme decīt era programat. Fosta locaţie, aflată pe strada Democraţiei, unde Garda de Mediu īşi avea sediul, va rămīne īn folosinţa Agenţiei pentru Protecţia Mediului.
(F.Z.)

Īncepe alt curs
Īn perioada 11.06 - 14.06 se va desfăşura la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Buzău cursul "Utilizarea politicii concurenţei īn beneficiul exportatorilor romāni", pe tema concurenţei neloiale, a măsurilor antidumping pentru protejarea producătorilor din Romānia, cīt şi modul de īntocmire a documentelor şi circuitul acestora impus de U.E. pentru accesul la fondurile structurale şi de coeziune.
(G.S.)

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU