Sansa Buzoiana > Arhiva > Nr. 2699 > 5 minute Nr. 2699 de marti, 5 iunie 2007  
 

Vremea in


Cotidian 8 pagini,
se distribuie GRATUIT
numai īmpreuna cu
Sansa Buzoiana.
Suna NON-STOP la
0338 / 401.999


www.tipogruppress.ro
5 minute

Spaţiu pentru surzi

articol de: (F.A.P.)
Spaţiu pentru surzi

Autoritatea locală a pus la dispoziţia Asociaţiei Naţionale a Surzilor, Filiala Teritorială Ploieşti, un spaţiu īn suprafaţă de 44,54 metri pătraţi, aflat pe strada Crizantemelor  nr. 9, pentru a-şi desfăşura acvtivitatea specifică. Asociaţia Naţio­nală a Surzilor va folosi īn mod gratuit şi temporar spaţiul res­pectiv.
(G.S.)

Fīntīnă de 4,7 miliarde
Studiul de fezabilitate comandat de autorităţi pentru refacerea fīntīnii arteziene din Piaţa Dacia a indicat o valoare totală a investiţiei de 4,7 miliarde de lei. Durata de execuţie este de 2 luni şi jumătate. Primăria urmează să organizeze licitaţia pentru adjudecarea lucrărilor de execuţie, pentru ca ele să fie demarate īn vara acestui an.
(F.A.P.)

Scumpă şi salubrizarea
Nici serviciile de salubrizare nu au fost ocolite de scumpiri la ultima īntīlnire a aleşilor locali. Procentul de creştere a tarifelor practicate de societatea Urbis Serv este de pīnă la 10 la sută la fiecare dintre serviciile furnizate populaţiei şi urmează să se aplice īncepīnd din cursul acestei luni.
(F.A.P.)

S-a scumpit apa
Preţul apei potabile s-a scumpit din nou, printr-o hotărīre adoptată săptămīna trecută de Consiliul Local Municipal īn cadrul şedinţei ordinare. Din conţinutul hotărīrii reiese că preţul apei a fost ajustat  cu indicele preţurilor de consum de 101,05 la sută, aferent perioadei decembrie 2006  martie 2007. Mai exact, preţul pentru populaţie s-a ridicat la 1,83 lei pe metrul cub, iar pentru res­tul consumatorilor la 1,54 lei pe metrul cub.
(F.A.P.)

Scadenţă la BEI
Autoritatea locală a aprobat săptămīna trecută utilizarea fondului de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Consiliului Local Municipal  pentru a achita dobīnzile  aferente īmprumutului contractat de municipalitate la Banca Europeană de Investiţii. L-a dispoziţia Consiliului Local s-a alocat suma de 90.500 lei, data scadentă pentru plata dobīnzii fiind 5 iunie 2007.

 

COMENTARII

Pentru acest articol nu s-a adaugat nici un comentariu inca.
Adauga un comentariu la acest articol

Presedinte:
Ion CRISTOIU
Director general:
Vlad PUFU